Годишна конференция на Европейското общество по строително право, 23 – 24 октомври 2019 г., Делфт, Нидерландия

Между 23 и 24 октомври 2019 г., в гр. Делфт, Нидерландия се проведе годишната конференция на ЕОСП на тема: “Европейски строителни обществени поръчки, текущи проблеми и перспективи”.

Събранието на 23.10 бе ръководено от президента на ЕОСП, проф. Моника Чао, подпомагана от председателя Ричард Бейли, в присъствието на представители на държавите-членки се състоя по предвидения дневен ред.

Конференцията на 24.10 се състоя в обновена зала на университета в Делфт, в присъствието на до 100 слушатели, като някои се включваха активно със задаване на въпроси. За самата конференция от холандския институт по строително право бяха събрали 50 проекта, демонстриращи „кръгова икономика“ и „устойчиво развитие“ в Холандия и бяха издали книга, която раздадоха безплатно на участниците в конференцията – книгата можете да изтеглите от следния линк: тук.

В края на конференцията Моника Чао бе наградена с Орден за граждански заслуги от зам.-кмет на гр. Делфт. Извън събранието и конференцията бяха организирани програма с посещение на музеи в Делфт и  разходка в града.

Програма на конференцията може да видите тук.

Доклад за коференцията може да видите тук.

Leave a Reply